Termékek Menü
35/550-133

Tojásdekoráció készlet gyöngyös állatok motívummal

Cikkszám: A7727
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: ANDEL
A csomag tartalma:

Folyékony tojás színek (piros, sárga, kék, zöld, narancs, lila)

- nettó súly: 18g (6 szín és 3 g), különböző színű üveggyöngyök,

ecset, ragasztó 10g, festéktartó, tojás, stencil, tojásszárító doboz.

Leírás

Útmutató a tojás színezéséhez:
1. Készítse elő a főtt tojást. A festés előtt ajánlott, hogy a tojásokat étkezési szóda oldatában (2 evőkanál étkezési szódát 1 liter vízben) mossuk. Ne használjon alumínium edényeket!
2. Távolítsa el a kiválasztott színcsövet a másikból, és nyissa ki. Öntsük a tartalmat az edénybe. Adjunk hozzá 1 evőkanál ecetet (9%), 1 dl vizet és keverjük össze. Használjon meleg vizet és forró tojást a színhez.
3. Fogja meg a tojásfesték-tartót a műanyag csőr részleges összecsukásával és rögzítésével. Merítse a tojást a tartóba az előkészített festőfürdőben, és hagyja ott, amíg megszárad a kívánt árnyalatot (2-5 perc). A színárnyalatot a tojás kihúzásával ellenőrizheti.
4. Húzza a doboz hátoldalán lévő perforációt, hogy egy tojásszárítót kapjon. A perforált papírból dekoratív tojásállványt készíthet a szalag eltávolításával és a végek összekötésével. Adja hozzá a fényes anyagot a száraz tojás növényi olajjal való fogmosásával.
A tojás díszítésére vonatkozó utasítások:
1. Rajzoljon egyéni képeket  a sablonból.
2. Húzza vissza a sablont ragasztóval, hogy rögzüljön a tojáshoz. Óvatosan simítsa ki az érdességet és hagyja száradni 3 percig.
3. Válasszon egyszínű gyöngyöket, vagy keverjen több színt.
4. A kép elejét ragasztóval kenje és a gyöngyökkel megszórjuk. Menjen a gyöngy a gyöngybe. Végül óvatosan nyomja meg az ujjával. Hagyja 5-7 percig megszáradni.
5. A perforált papírból dekoratív tojásállványt készíthet a szalag elvágásával és végeivel.
6. Helyezze a tojást az állványra.