Termékek Menü
35/550-133

Tojásdíszítő készlet üveg gyöngyök

Cikkszám: A7723
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: ANDEL
7723 TOJÁSDÍSZÍTÕ KÉSZLET – APRÓ GYÖNGYÖKKEL DÍSZÍTVE
Elegáns és eredeti, ilyenek az apró gyöngyökkel díszített tojások! A készlet festéke 18-24 tojásra elegendõ, míg az apró gyöngyök 3-4 tojásra.
A csomagolás tartalma:- folyékony tojásfestékek ( piros,sárga,kék,zöld,narancs,lila) 18g- különbözõ színû apró üveggyöngyök- mûanyag edénykék és állványok a tojásokra- doboz a tojások szárítására
Használati utasítás: A munkafelületet takarják le papírral. Készítsék el a készlet tartalmát, 6 üvegpoharat a folyékony tojásfestékre és keményre fõzött tojásokat. A festés elõtt ajánljuk, hogy mossák meg a tojásokat sós vízben ( 2 leveses kanál 1 l vízhez ) Ne használjon alumínium edényt ! A kiválasztott festék tubusának vágja le a csúcsát és öntse bele a pohárba. Adjon hozzá 1 leveseskanál ecetet ( 10% ) és 1 dl vizet majd keverje össze . A teltebb színek miatt használjon forró vizet és forró tojást. Merítse bele a tojást az elkészített folyadékba és hagyja benne 2-5 percig, míg el nem éri a kívánt színárnyalatot. A színt ellenõrizheti úgy, hogy kiveszi a tojást. A doboz hátuljának a kinyitásával a perforáción hozzáfér a tojások szárítójához. A perforált papírból egy díszállományt készíthet a tojásoknak.A gyöngyöket szórja a mûanyag edényekbe és keverje össze. A száraz befestett tojásokra ceruzával rajzolja fel a kívánt alakzatot.
A megrajzolt grafikára ragassza fel a kétoldalas ragasztószalagot. Távolítsa el a felsõ réteget és szórja rá a gyöngyöket, és óvatosan nyomkodja meg az ujjával.

Leírás