Termékek Menü
35/550-133

GDPR

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

A Pllus-Line Kft. (továbbiakban Üzemeltető) által üzemeltetett www.plusline.hu weboldal szolgáltatásainak* használatával a látogató automatikusan elfogadja az alábbi adatvédelmi nyilatkozatot.

A szolgáltatások használata során megszerzett személyes adatokat az Üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik fél számára nem adja át.
Az adatok kezelője az Üzemeltető, aki az adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban Adatvédelmi törvény), valamint a további vonatkozó jogszabályok rendelkezései szerint kezeli.

A szolgáltatásokat használó személyek tudomásul veszik, hogy:

a.) a megadott személyes adataikat az Üzemeltető későbbi akciókról és promóciókról való értesítés céljából felhasználhatja,

b.) aki nem kívánja, hogy az Üzemeltető a személyes adatait a fentiekben megjelölt célból kezelje, illetve nem kívánja, hogy a jövőben az Üzemeltető marketing és piackutatás céljából megkeresse, adatai törlését a nyilvántartásból bármikor írásban indoklás nélkül kérheti a plusline@plusline.hu e-mail címen. A felhasználó ugyanezen az e-mail címen kérheti adatai helyesbítését is.

Adatkezelési nyilvántartási szám:

*- ajánlatkérés email címre; - hírlevél feliratkozás; - regisztráció

 

  

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

A Plus-Line Kft. szolgáltatásainak általános szerződési feltételei

Az alábbiakban részletezett általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF ) a Plus-Line Kft. (székhely: 2651 Rétság, Petőfi u.34.; adószám: 12921638-2-12; a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, a regisztráló üzlet (továbbiakban: Üzlet) által, a www.plusline.hu URL alatt elérhető weboldal (továbbiakban: Weboldal) szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó feltételeket tartalmazza.

 

 1. Szolgáltatás
  1. A Szolgáltató a Szerződés keretében, az alábbiakban meghatározott szolgáltatás teljesítését vállalja a Weboldalon aktiváltan regisztrált Üzlet részére:
   1. Szolgáltató az Üzletek számára egy viszonteladói web áruházat üzemeltet.
   2. Szolgáltató az Üzletnek lehetőséget biztosít arra, hogy az online felületen keresztül a Szolgáltató termékeit speciális viszonteladói áron megvásárolhassa.
   3. Szolgáltató az Üzletnek lehetőséget biztosít a Weboldalon indított akciókban való részvételre
 2. Regisztráció
  1. Szolgáltató a Weboldalon olyan termékkínálatot jelenít meg, melyek viszonteladói árai csak regisztráció után a regisztrált Üzletnek jelennek meg
  2. A Szolgáltató magánszemélyek részére nem értékesít, azok regisztrációját nem fogadja el, nem erősíti meg, így azok adatbázisának részét nem képezik.
  3. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a regisztráló Üzlet adatait azok valódiságát ellenőrizze, valamint a regisztrációt megtagadja az alábbi esetekben:
   1. Regisztráló nem valós kereskedelmi egység
   2. Duplikált regisztráció esetén
   3. Regisztráló nem valós elérhetőségi adatokat ad meg
   4. Regisztráló az adatlapon olyan adatokat ad meg, amelyek jogellenesek, vagy a Szolgáltató, illetve harmadik fél jogait, jogos érdekeit sértik, sérthetik.
 3. Fiók törlése
  1. A regisztráló Üzlet a fiók törlését kezdeményezheti a Szolgáltatónál, mely azt kérésre azonnal megszünteti, törli az adatbázisból.

A fiók törlésével a megadott adatok törlésre kerülnek.

A törölt fiók visszaállítására nincs lehetőség.

 1. A Regisztráló Üzlet fiókját Szolgáltató akár előzetes értesítés nélkül is törölheti, amennyiben az ÁSZF II./ pontjában meghatározott esetek valamelyike fenn áll.

 

 

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.